Gordijnen service bedrijven

Gordijnen reiniging service

Wij reinigen gordijnen op projectmatige basis en verzorgen het volledige traject van afhaal, haken verwijderen, coderen, reiniging, reparatie, haken terug aanbrengen en het terug hangen.

Na een tijd raken gordijnen en vitrages vuil en gaan ze veel (ongezonde) stof bevatten maar ook vettige en aanklevende vervuiling van onder andere roken, koken, luchtstromen en aanrakingen.

Bij Stomerij de Kolibrie verzorgen wij graag de reiniging van uw gordijnen. Dit is een van de specialisaties van Stomerij de Kolibrie. Zo kunnen organisaties ervoor kiezen om de volledige jaarlijkse reiniging van gordijnen door ons te laten verzorgen. Hierbij worden de gordijnen niet alleen gereinigd maar ook van de muren gehaald, haken verwijderd (en weer terug aangebracht) gecodeerd, gerepareerd en teruggeplaatst na reiniging.

De gordijnen zullen bij ons altijd worden gecontroleerd op oneffenheden en bijvoorbeeld lossen plooien of zoomen kunnen direct bij ons worden hersteld.

 • Bij ons kunt u ook terecht voor brandvertragende coatings op uw gordijnen.
 • Uw gordijnen worden bij ons chemisch gereinigd, de beste reiniging voor gordijnen daar hierdoor de gordijnen zo min mogelijk krimpen.
 • Binnen één week zijn uw gordijnen gereinigd en hangen ze weer terug op locatie.
 • Wij regelen alles zelf, voordat u het door heeft zijn u gordijnen afgehaald, gereinigd en hangt het weer terug!
 • Wij doen ook de reiniging van gordijnen in o.a.: vakantieparken, villaparken, gemeentehuizen, kantoorgebouwen, scholen of campings

Wij zijn zeer concurrerend in onze prijs en werken op basis van een m2 prijs. Hierdoor is vooraf goed in te calculeren wat de kosten zullen zijn van de reiniging en blijft alles inzichtelijk en transparant.

Perfecte afwerking
Na reiniging werken wij de gordijnen af. Dit doen we door de gordijnen te persen en te strijken. De koppen worden gestreken en de rest geperst en/ of stoom doorheen geblazen. Hierna hangen we de gordijnen uit. Tot het moment dat de gordijnen worden opgehaald of bezorgd. Zodoende wordt voorkomen dat na er ongewenste vouwen in terecht komen.

Waarom stomen?

Zonder water
Er komt geen water aan te pas, waardoor deze reinigingsmethode de minste kans op krimp biedt;

Extreem delicaat
Daarnaast is het de meest delicate manier van reiniging. Dit geldt voor de bewegingen in de machine, temperaturen en vloeistof. KWL reinigen wordt juist daarom voor de meest kwetsbare stoffen gebruikt. Waaronder cashmere, wol en zijde. Hierdoor is het geschikt voor vrijwel alle soorten gordijnen.

Verwijdert vetvlekken
Bovendien is KWL bij uitstek geschikt om vetvlekken te verwijderen. Dus heeft u kaarsvet of ander soort vet in uw gordijnen? Dan is KWL reinigen is de oplossing.

Via onderstaand contactformulier kunt u direct een aanvraag indienen. Onze adviseur zal contact met u opnemen en zal met een passend aanbod komen.
Liever direct contact? Bel met onze adviseur Thierry Lips op 06-46336794 of mail naar thierry.kolibriebv@gmail.com

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Aantal m2 gordijnen (verplicht)

  Uw bericht