Bedrijven

Voor bedrijven verzorgen wij de reiniging en afwerking van werkkleding zoals overalls, koelhuisjassen, uniformen en vertegenwoordigers kleding. Voor horeca bedrijven: tafellinnen, keukentextiel, koks- en ober kleding, en voor verenigingen de sportkleding en muzikantenkleding.

Voor instellingen verzorgen wij persoonsgebonden goed van patiënten. Uiteraard kunnen wij voor welk bedrijf, instelling of vereniging dan ook, de gordijnen, dekens en dekbedden e.d. reinigen.

Ons klantenbestand bestaat uit diverse bankbedrijven, beveiligingsbedrijven, gemeente- en rijksinstellingen, ambulancediensten, brandweer- politiekorpsen, schoonmaakbedrijven en verzorgingstehuizen.

Wij hanteren hier voor een speciale prijslijst met gratis ophaal en bezorg service.
Voor informatie neemt u contact op via info.kolibriebv@gmail.com, via telefoon 06–21230941 of vul het onderstaand contact formulier in en wij nemen contact met u op. .

Voor onze collega’s in de stomerij branche kunnen wij de kleding en ander textiel doorreinigen en reconditioneren tegen gunstige tarieven. Neem ook hiervoor contact op met ons via info.kolibriebv@gmail.com of telefoon 06-21230941. Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.